Oua ochiuri la capac cu kaiser si cascaval

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu oua, pe 20 August 2013
Oua ochiuri la capac cu kaiser si cascaval

Ingrediente

  • Oua: 2
  • Kaiser/sunca afumata: 1
  • Cascaval: 1 felie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Unt: putin

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  1

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu oua
Mod de Preparare

Capacul trebuie sa aibe pe interior o mica adancitura

Ca sa putem pregati punem capacul pe o cratita insa nu cum acoperim oala in mod normal ci invers...cu fundul in jos ;)

Ungem capacul cu un cubulet mic de unt
Taiem kaserul felioare subtiri
Cacavalul il taiem marunt si deasupra spargem ouale, aveti grija sa nu se imprastie galbenusul in albus
Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se pune capacul tot in aceeasi pozitie in cuptor introducand manerul intr-una din gaurile gratarului de la aragaz(cu grija sa nu varsam compozitia din el...se poate pune si pe o cratita insa...una la care nu tineti asa mult fiindca se arde)
Se lasa pana cand obtineti consistenta dorita...mai moi, mai tari galbenusurile...
Nu se lipesc absolut deloc si sunt f bune si gustoase

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri