Oua rosii

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 12 August 2013
Oua rosii

Ingrediente

  • Oua: in functie de cate portii vreti

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de alynusa

Nu mai e mult si vine Pastele

Va arat modelul de oua rosii pe care eu il fac.

Frunze cu modele diferite ,unse cu ulei si lipite pe oul fiert fierbinte, apoi legat strans intr-un ciorap si bagat in vopsea.

Acestea sunt ouale pe care le-am facut anul trecut
Spalm ouale cu detergent, le clatim bine,apoi le punem la fiert.
Dupa ce s-au fiert nu le scoatem sa se raceasca ci le lasam tot in apa care a fiert si scoatem numai 3-4 cat vopsim odata.

Ungem o farfuriuta cu ulei
Apoi presam frunza pe farfuriuta cat sa se imprime ulei pe ea
Asezam frunza pe oul fierbinte (uscat)
Bagam mana in ciorap si fixam frunza in podul palmei ca ea sa nu se miste
Apoi intindem cirapul la maxim pe ou,rasucim si legam
Le vopsim cu ce vopsea dorim,folosind instructiunile de pe plic

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri