Oua umplute cu pateu de ficat

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 12 August 2013
Oua umplute cu pateu de ficat

Ingrediente

  • Oua: in functie de cate portii vreti
  • Pate de ficat: 1 conserva
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Mustar: dupa gust
  • Masline: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se fierb ouale tari, se pun in apa rece si se lasa acolo cateva minute pentru a se decoji mai usor, se curata de coaja, se taie in doua pe lungime, se scoate galbenushul pe care-l puteti amesteca sau nu cu pateul de ficat, se condimenteaza , se amesteca bine umplutura si cu ajutorul unei lingurite (sau punem umplutura intr-o seringa de umplut) umplem jumatatile de oua
decoram dupa preferinta cu masline, castraveciori proaspeti sau murati, ardei gras sau gogosar

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri