Pachetele din piept de pui

Ingrediente
- Piept de pui: 2 bucati
- Carnati cabanos: 1-2
- Ciuperci: 1 conserva
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ierburi aromatice: dupa gust
- Oua: 1
- Pesmet: cat este nevoie
- Ulei: pentru prajit
Cele 4 jumatati de piept de pui se pun pe rand intre 2 folii de plastic si se bat cu ciocanul de snitele f subtire, avand insa grija sa nu se rupa
Condimentam cu sare, piper si ierburi aromatice(dupa preferinta)
Apoi intr-un castronel amestecam carnatii taiati marunt, impreuna cu ciupercile taiate marunt o lingura din oul pe care-l pastram in continuare pentru a tavali pachetelele prin el si un praf de pesmet
Aceasta umplutura o impartim in 4 si punem pe fiecare bucata de piept de pui
Adunam marginile formand pachetelul, legam cu sfoara(de bucatarie sau de oricare aveti)
Tavalim pachetele prin oul ramas, apoi prin pesmet si punem la prajit in ulei incins, intorcand pachetelele pe toate partile sa se rumeneasca
Se servesc cu garnitura preferata
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |