Pachetele din piept de pui

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pachetele din piept de pui

Ingrediente

  • Piept de pui: 2 bucati
  • Carnati cabanos: 1-2
  • Ciuperci: 1 conserva
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ierburi aromatice: dupa gust
  • Oua: 1
  • Pesmet: cat este nevoie
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Cele 4 jumatati de piept de pui se pun pe rand intre 2 folii de plastic si se bat cu ciocanul de snitele f subtire, avand insa grija sa nu se rupa

Condimentam cu sare, piper si ierburi aromatice(dupa preferinta)

Apoi intr-un castronel amestecam carnatii taiati marunt, impreuna cu ciupercile taiate marunt o lingura din oul pe care-l pastram in continuare pentru a tavali pachetelele prin el si un praf de pesmet

Aceasta umplutura o impartim in 4 si punem pe fiecare bucata de piept de pui
Adunam marginile formand pachetelul, legam cu sfoara(de bucatarie sau de oricare aveti)
Tavalim pachetele prin oul ramas, apoi prin pesmet si punem la prajit in ulei incins, intorcand pachetelele pe toate partile sa se rumeneasca

Se servesc cu garnitura preferata

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri