Pad Thai

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 20 August 2013
Pad Thai

Ingrediente

  • Taitei de orez: 200 g
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Ceapa uscata: 1/2 bucata
  • Porumb: 50 g
  • Alune pisate: 2 linguri
  • Zahar: 2 lingurite
  • Ardei iute pisat: dupa gust
  • Usturoi: 2 catei
  • Castraveti: dupa gust
  • Lamaie verde: dupa gust
  • Muguri de bambus: 150 g
  • Morcovi: 1/2 bucata
  • Creveti decorticati: 500 g
  • Otet de orez: dupa gust
  • Ulei de peste: dupa gust
  • Sos de soia: dupa gust
  • Coriandru uscat: dupa gust

Specific:

  Asiatic

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  China

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se pun crevetii decorticati la fiert pentru cateva minute apoi se scurg de apa."Taietzeii" de orez se scufunda in apa clocotita 1 min apoi se clatesc in apa rece se lasa la scurs ceapa uscata se taie fideluta, ceapa verde se taie in bucati de 2-3 cm, usturoiul se piseaza. Intr-o tigaie adanca se pune putin otet de orez, ulei de peste(sau soia) se adauga ceapa uscata, taieteii de orez, sos de soia, zahrul, praful de ardei iute, usturoiul, ceapa verde, morcovul, porumbul,crevetii, coriandru,se amesteca tot timpul, Se "arunca" un ou si se amesteca bine dupa 1 min se scoate pe o farfurie, se orneaza cu castraveti si lamaie care ulterior se stoarce deasupra.
acestia sunt mugurii

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri