Paella cu carnaciori afumati si creveti

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu orez, pe 15 Iulie 2013
Paella cu carnaciori afumati si creveti

Ingrediente

  • Ceapa: 1
  • Ardei capia: 1
  • Carnati afumati: 200-300 gr
  • Orez: 150 gr
  • Supa de legume: 400 ml
  • Sofran: putin
  • Patrunjel: 1 buchetel
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Lamai: 1
  • Creveti decorticati: cativa

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  3-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Spania
Mod de Preparare

In uleiul de masline incins se inmoaie ceapa si ardeiul citeva minute,amestecind,apoi adaugam cirnaciorii,se prajesc si ei un minut,dupa care adaugam orezul ,il prajim cca 2 minute ,apoi adaugam sofranul si supa de legume,acoperim cu un capac si fierbem cca 15-20 minute,pina cind supa e absorbita,dupa care adaugam si crevetii,inca 2 minute,apoi stoarcem deasupra sucul de la 1/2 de lamiie,decoram cu patrunjel tocat si servim cad ,cu sferturi de lamiie.

Reteta postata in forum de alison

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri