Paine cu faina de secara

postat de Retete in Imagini, in Paine de casa, pe 18 Iulie 2013
Paine cu faina de secara

Ingrediente

  • Apa: 400 ml
  • Sare: 2 lingurite
  • Zahar: 1 lingura
  • Faina: 560 gr
  • Faina de secara: 130 gr
  • Drojdie uscata: 2 lingurite

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  1

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Paine de casa
Mod de Preparare

Se poate prepara la masina de paine pe programul 2 (sau un alt program ce are timp de lucru 3 otr si 40 de min)

Sau se poate prepara framantand aluatul cu mana

Se amesteca cele doua tipuri de faina+sare

Drojdia de inmoaie in apa cu zahar

Apoi se rastoarna peste faina si se framanta un aluat ce se lasa la dospit timp de o ora

Se framanta din nou, se da forma dorita si se coace in cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 35-40 de min

Sursa retetei: cartea de reteta Moulinex

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri