Painici cu spanac

postat de Retete in Imagini, in Paine de casa, pe 18 Iulie 2013
Painici cu spanac

Ingrediente

  • Faina: 1/2 kg
  • Drojdie proaspata: 1 cub
  • Sare: putin
  • Apa: putin
  • Spanac: 250 gr
  • Ulei: putin
  • Ceapa: 1
  • Marar: o legatura

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  5-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Paine de casa
Mod de Preparare

Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si faina, sare si obtinem un aluat nu prea tare pe care-l punem la dospit pentru cel putin 30 de min

In acest timp pregatim umplutura

Spanacul se scurge de apa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei impreuna cu o ceapa mica data pe razatoare si o legatura de marar

Se condimenteaza cu sare, piper se lasa sa se raceasca

Rupem din aluatul dospit aproximativ 6 bucati fiecare bila o presam cu mana un pic sau intindem o foaie nu f subtire si in mijloc asezam umplutura de spanac

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri