Painici graham

postat de Retete in Imagini, in Paine de casa, pe 18 Iulie 2013
Painici graham

Ingrediente

  • Drojdie: 50 g
  • Unt: 75 g
  • Lapte: 500 ml
  • Sare: 2 lingurite
  • Zahar: 2 linguri
  • Sirop de zahar: 100 ml
  • Faina de graham: 300g
  • Faina: 600g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  20

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Paine de casa
Mod de Preparare

Topim untul,adaugam laptele si incalzim la 37 grade(temperauta degetului).Drojdia o dizolvam intr-un castronel cu putin lapte+unt cald,adaugam sarea,zaharul si siropul.Amestecam bine dupa care adaugam si restul de lapte.Adaugam compozitia peste faina de graham ,amestecam si punem faina alba...framantam pana se deslipeste de pe maini...5-10 minute.Lasam la crescut 1 ora.

Facem bilute mici pe care le lasam sa creasca inca o jumatate de ora...ungem cu ou si presaram susan,mac...ce vrem.

Coacem 10-12 minute la 225 grade

Reteta postata in forum de doly

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri