Paleuri cu crema de ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Paleuri cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • Unt: 200 g
  • Coaja de lamaie: 10 g
  • Zahar: 200 g
  • Oua: 4 bucati
  • Vanilina pudra: 0.2 g
  • Faina: 300 g
  • Crema de cacao: 200 g
  • Ciocolata: 150 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Untul se amesteca cu zaharul farin si se incalzeste putin pentru a se putea alifia.
Se adauga vanilina, razatura de lamaie, ouale, continuand amestecarea.

Compozitia se toarna pe hartie, cu posul cu dui, in diferite forme.Coacerea se face la foc potrivit. Dupa coacere si racire se umplu cate 2 cu crema de cacao.Fiecare fursec se glaseaza pe jumatate in ciocolata.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri