Pandispan cu rabarbar

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Pandispan cu rabarbar

Ingrediente

  • Oua: 6
  • Ulei: 100 ml
  • Zahar: 10 linguri
  • Praf de copt: 1
  • Zahar vanilat : 1 plic
  • Rabarbar: 1 kg

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Rabarbarul se spala, se curata de "coaja"exterioara si se taie bucati de 1,5-2 cm
daca va place mai acrisor il puteti lasa fara zahar daca nu presarati 2-3 linguri de zahar deasupra si amestecati din cand in cand sa se topeasca bine zaharul

Se prepara apoi pandispanul din ingredientele de mai sus

Se pune compozitia intr-o tava
Se aseaza din loc in loc rabarbarul scurs bine de siropul ce se formeaza
Si se da la copt la foc potrivit pana se aureste deasupra
Se pudreaza cu zahar

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri