Pandispan in doua culori

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Pandispan in doua culori

Ingrediente

  • Faina: 375 g
  • Oua: 9
  • Zahar: 375 g
  • Ulei: 150 ml
  • Praf de copt: 2 pliculete
  • Zahar vanilat : 1 plic
  • Esenta de vanilie: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

se amesteca faina+zaharul+praful de copt+zaharul vanilat intr-un castron, se adauga ouale apoi uleiul si se mixeaza timp de 4-5 min
se opreste 1/4 de compozitie restul se pune intr-o tava tapetata cu unt si faina, compozitia oprita se amesteca cu 2 lingurite de cacao apoi se rastoarna peste compozitia alba din tava formand un desen
se pune la cuptorul preincalzit pentru 35 de min la foc potrivit, se lasa sa se raceasca apoi se taie patratele

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri