Pandispan insiropat cu capsuni

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Pandispan insiropat cu capsuni

Ingrediente

  • Oua: 4
  • Faina: 100 g
  • Zahar: 100 g
  • Sare: putina
  • Capsuni: 500 g, pentru umplutura
  • Zahar: dupa gust, pentru umplutura
  • Tortenguss: un plic, pentru umplutura
  • Zeama de capsuni: cat este nevoie, pentru insiropat
  • Zahar: 3 linguri , pentru insiropat

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Ideea din practic, dar pana la urma altfel executata.

Se bat albusurile cu zaharul si sarea. Se adauaga apoi pe rand galbenusurile. Faina se adauga apoi in ploaie si se amesteca de sus in jos. Se toarna aluatul in tava unsa si tapetata si se coace pana trece testul scobitorii.
Capsunile se presara cu zahar si se pun deoparte pana lasa zeama.
Pentru insiropat se pun cele trei linguri de zahar la caramelizat si se sting cu zeama de pe capsuni. Daca nu aveti destula completati cu putina apa.
Blatul racit se insiropeaza cu siropul rece, se taie capsunile felitue peste blat, si peste capsuni se toarna gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri