Panna Cotta cu ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Budinci, pe 29 August 2013
Panna Cotta cu ciocolata

Ingrediente

  • Smantana: 400 ml
  • Ciocolata: 150 g
  • Lapte: 300 ml
  • Zahar: 70 g
  • Gelatina: 10 g
  • Esenta de vanilie: 2 lingurite

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Budinci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alison
o reteta ce apartine blogului citron&vanille

smintina,ciocolata rupta bucatele mici,laptele si zaharul se aseaza la foc mic si sub amestecare continua,obtinem topirea ciocolatei,omogenizarea amestecului.
pe acesta din urma il aducem la punctul de fierbere,dupa care dam vasul deoparte.
acum amestecam gelatina(inmuiata in prealabil in citeva linguri de apa,cca 10 minute,dupa care incorporam si esenta de vanilie.
turnam amestecul in forme ,iar cind se racesc se dau la rece ,in frigider,pentru citeva ore,dupa care putem servi!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri