Panna Cotta cu cocos si capsuni

postat de Retete in Imagini, in Budinci, pe 29 August 2013
Panna Cotta cu cocos si capsuni

Ingrediente

  • Gelatina: 6 foi
  • Coaja rasa de portocala: de la o portocala
  • Vanilie: 1 baton
  • Frisca: 300 ml
  • Lapte de cocos: 300 ml
  • Zahar: 100 g
  • Cocos: 100 g
  • Capsuni: 300 g
  • Zeama de lamaie: de la o 1/2 de lamaie
  • Zahar pudra: 2 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Budinci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din " kiskegyed konyha ".

Frisca, laptele de cocos, coaja rasa de portocala, miezul de la batonul de vanilie, zaharul si cocosul ras, se pun pe foc si se aduc la punctul de fierbere. Se raceste putin si se trece amestecul prin tifon, sau sita fina, pentru a indeparta cocosul ras. Se topeste gelatina, si se adauga la acest amestec. Se toarna in pahare, si se baga la frigider pentru a se intari.

Capsunile se paseaza, se amesteca cu zaharul praf si cu zeama de lamaie, si se servesc peste panna cotta.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri