Panna Cotta cu vanilie si cafea instant

postat de Retete in Imagini, in Budinci, pe 29 August 2013
Panna Cotta cu vanilie si cafea instant

Ingrediente

  • Frisca lichida: 300 ml
  • Lapte: 200 ml
  • Cafea instant: 1 ceasca
  • Zahar: 100 g
  • Gelatina: 1 plic
  • Esenta de vanilie: cat este nevoie
  • Ciocolata alba: 200 g
  • Zahar: 1 lingura, pentru glazura
  • Cafea: 1/2 ceasca

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Budinci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Nela

Intr-o craticioara se pune pe foc laptele si frisca lichida cu zaharul si ciocolata pana se topeste ciocolata si se dizolva zaharul ,
se lasa pe foc pana incepe sa fiarba .O dam la o parte de pe foc si o amestecam cu gelatina pe care am lasat-o sa se inmoaie 10 minute in putina apa
.O lasam putin sa se raceasca iar jumate din cantitate o amestecam cu cafea iar cealalta jumatate cu esenta de vanilie.
Le asezam in cupe si se lasa la rece cateva ore.

Glazura
Topim zaharul pe foc punem cafeaua si lasam sa mai fiarba putin pana devine un sirop mai gros

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri