Papanasi cu dulceata si smantana

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Papanasi cu dulceata si smantana

Ingrediente

  • Branza de vaci: 1 kg
  • Oua: 5
  • Faina: 500 g
  • Bicarbonat de sodiu: 2 lingurite
  • Sare: cat este nevoie
  • Zahar: 2 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Se amesteca bine compozitia si se lasa asa 30'.Dupa care ne apucam sa-i facemNu va speriati ca e aluatul moale.
ungeti mainile cu ulei luati aluat i si-l modelati in mana,ii faceti gaura in mijloc si-l puneti in uleiul incins.
Nu puteti modela papanasii si sa-i lasati pt. urmatoarea tura de pus in ulei,aluatul e foarte moale si se pleostete.Dar va asigur ca sint foarte buni,exact cum ii mincati de la restaurant
Facem tot atatea bile mici pentru pus deasupra papanasilor cati "covrigi" am facut le prajim si pe acestea in ulei incins
Deasupra se servesc cu dulceata si smantana

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri