Papricas

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 20 August 2013
Papricas

Ingrediente

  • Carne de porc/pasare/vita: 1/2 kg
  • Ceapa: 1
  • Ardei gras: 1
  • Cartofi: 1 kg
  • Pasta de rosii: 1 lingura
  • Ulei: cat este nevoie
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Vegeta: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Faina: 1 lingura
  • Dafin: dupa gust
  • Patrunjel verde: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Ungaria

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de MihaelaT

Ceapa si ardeiul se taie marunt si le calesc in putin ulei.
Adaug o lingurita de boia dulce si apoi carnea taiata cubulete.Pun apa cam de-o palma peste carne, vegeta, foi de dafin vreo doua la numar si las sa fiarba la foc mic.
Cartofii îi tai pe lung si-i bag cand carnea-i aproape fiarta si mai completez cu apa cat sa acopar tot din cratita si pasta de rosii lasand sa fiarba.

Cand sunt fierti cartofii si incep sa se zdrobeasca frec o lingura de faina cu zeama si torn peste, potrivesc de sare si piper si dupa ce opresc din fiert pun patrunjel tocat.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri