Papricas de pui cu ciuperci si smantana

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 20 August 2013
Papricas de pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente

  • Ciocanele de pui: o tava
  • Ciuperci: 300 g
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 1 catel
  • Smantana: 300 g
  • Lapte: 200 ml
  • Faina: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Verdeata: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Ungaria

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei.
Carnea de pui se prajeste putin in tigaia de teflon, fara ulei, doar cat sa se rumeneasca putin.

Peste ceapa calita se adauga ciupercile intregi (in cazul asta pentru ca ciupercile erau mici).
Se calesc ciupercile, se pune apa, se adauga si ciocanelele de pui rumenite si se lasa sa fiarba.
Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust
Dupa ce apa a scazut si carnea a fiert, se adauca laptele amestecat cu faina si in final smantana, mararul verde si boia de ardei.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu mamaliga.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri