Pasta din naut-Hummus

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu legume, pe 22 August 2013
Pasta din naut-Hummus

Ingrediente

  • Naut: 300 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Pasta de susan: dupa gust
  • Zeama de lamaie: dupa gust
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Coriandru: dupa gust

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Liban

Categorii:

   Aperitive cu legume
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Asa arata nautul, il spalam si-l punem la inmuiat cu o seara inainte

Se pune la fiert in oala sub presiune(fierbe mai repede) sau in oala normala pana se inmoaie bine
cand se raceste se da prin masina de tocat sau se mixeaza cu mixerul vertical
Si se amesteca cu sarea, piperul, uleiul de masline, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, condimente

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri