Pasta Marshmalow pentru decorat torturi

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Pasta Marshmalow pentru decorat torturi

Ingrediente

  • Marshmallow: 250 g
  • Zahar pudra: 300-400 g
  • Apa: 2 lingurite
  • Ulei/unt: 2 lingurite

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  12

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly
M-am gandit sa scriu reteta de la pasta pe care o folosesc eu pt decorarea torturilor,facut trandafiri etc.
Este simplu de facut si foarte usor se lucreaza cu aceasta pasta.

Puneti marshmallow intr-un castron +apa si-l bagati in micro 30 secunde,il scoateti amestecati cu o lingura,bagati din nou in micro 30 sec si tot asa pana se topeste
Aveti grija sa puneti intr-un castron mai mare...se va umfla.
Cand s-a topit adaugati zahar pudra treptat si amestecati cu lingura.

Trebuie sa aveti rabdare...este f lipicios.Cand compozitia s-a mai legat incepeti sa o framantati cu mana.
Se lucreaza la fel ca o coca...timp framantare aprox.10 min.
Cand e gata se pune in folie plastic,aveti grija sa nu intre aer ,se va usca repede.
Se poate pastra timp de 3 luni.In cazul in care se usuca putin se poate pune in micro cateva secunde si ea se va inmuia din nou.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri