Paste cu branza topita cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 20 August 2013
Paste cu branza topita cu ciuperci

Ingrediente

  • Ulei: 1 lingura
  • Ulei de masline: 3 linguri
  • Ceapa: 1 bucata
  • Ciuperci champignon: 1 conserva
  • Branza topita: 1 sul
  • Amidon: 1 lingura
  • Paste: 300g
  • Busuioc: dupa gust
  • Oregano: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

-ceapa si ciupercile se calesc in lingura de ulei cateva secunde...
-picuram apa si fierbem pana se inmoaie ceapa..
cat fierbe ceapa si ciupercile desfacem branza topita cu o lingura de amidon,uleiul de masline,condimentele,sarea si cateva linguri cu apa rece....
-sosul format il turnam peste ceapa si ciuperci impreuna cu o ceasca apa(daca e necesar mai picuram apa in timpul fierberii,cat sa rezulte un sos potrivit de legat)
-gustam si potrivim de sare..
-jumatate din sosul rezultat il amestecam cu pastele fierte iar jumatate deasupra lor...

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri