Paste cu carnati si sos de rosii

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 20 August 2013
Paste cu carnati si sos de rosii

Ingrediente

  • Paste: 200 g
  • Carnati: 200 g
  • Ceapa: 1 bucata
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Busuioc: 1 lingurita
  • Oregano: 1/2 lingurita
  • Suc de rosii: 1 cutie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Parmezan: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2 - 4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs intr-o sita

Ceapa, usturoiul, busuiocul, rosiile in suc se pun in blender si se mixeaza

Carnatii se taie felii subtiri si se pun la prajit in putin ulei de masline apoi se rastoarna sosul obtinut prin mixare peste carnati, se adauga un pahar de apa(100 ml) si se lasa sa fiarba cateva minute, se condimenteaza cu sare/piper/oregano
apoi se servesc pe o farfurie pastele impreuna cu sos si deasupra se presara parmezan

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri