Paste cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 15 Iulie 2013
Paste cu ciuperci

Ingrediente

  • Paste scurte: 250 g
  • Ciuperci: 300 g
  • Usturoi: 1 catel
  • Patrunjel: o lingura
  • Ulei de masline extravirgin: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danelutza
Intii am curatat si spalat ciupercutele (ghebe), pe care le-am taiat felii. Am pus uleiul la infierbintat si am prajit foarte putin usturoiul pe care il "luam de urechiuse" si-l aruncam la cos, adaugam ciupercile si le lasam la foc mijlociu, invirtind mereu sa nu se lipeasca.
Ciupercile lasa apa, iar cind apa se va evapora, ciupercile sint fierte, le saram, piperam, adaugam si patrunjelul taiat marunt, amestecam bine si inchidem ochiul la aragaz.
Intre timp, fierbem pastele "al dente" in apa multa cu sare, le scurgem si le rasturnam peste ciuperci. Amestecam bine pastele cu ciupercile, punem in farfurii si le servim calde adaugind peste paste putin ulei de masline...
Pofta mare!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri