Paste cu fructe de mare

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 21 August 2013
Paste cu fructe de mare

Ingrediente

  • Fettuccine proaspete: 500 g
  • Fructe de mare: 600 g
  • Usturoi: 4-5 catei
  • Ulei de masline: 3 linguri
  • Vin alb sec: 1 pahar
  • Rosii taiate cubulete: 2 cutii
  • Busuioc: 3 linguri
  • Patrunjel tocat: 2 linguri
  • Parmezan: 100 g
  • Masline tocate: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta este de pe ceva bun .ro

Intr-o oala cu apa care fierbe se pune putina sare apoi pastele si se fierb conform instructiunilor de pe punga

Usturoiul taiat rondele se rumeneste in ulei de masline intr-o tigaie adanca

Se adauga fructele de mare si se soteaza uşor (nu mai mult de 1-2 minute)

Apoi se adauga roşiile, măslinele, vinul şi busuiocul tocat mare
Se lasa să fiarbă sosul timp de 5-6 minute

Pătrunjelul(tocat si el) se amesteca cu pastele fierte si scurse bine de apa

Cand sosul de fructe de mare este gata se rastoarna peste paste, se amesteca usor si se serveste pe farfurii calde cu parmezan ras deasupra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri