Paste cu sos de legume si ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 21 August 2013
Paste cu sos de legume si ciuperci

Ingrediente

  • Paste: in functie de cate portii vreti
  • Ceapa: 1 bucata
  • Morcovi: 1 bucata
  • Ardei gras rosu: 1 bucata
  • Rosii decojite: 1 bucata
  • Telina: 1 bucata

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se fierb pastele in apa cu sare,
se scurg si se clatesc cu apa rece.
se pun in blender sau se dau prin masina de tocat o ceapa, un morcov, un ardei gras rosu, o rosie decojita, o bucatica de telina apoi se pun la calit in ulei de masline
se adauga putina apa si se lasa sa fiarba la foc mic, cand sunt aproape gata se condimenteaza cu sare, piper, oregano, se adauga o conserva de ciuperci si 100 gr masline fara samburi
se pune acest sos peste paste si se presara oregano

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri