Paste cu sos de rosii si dovlecei

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Paste cu sos de rosii si dovlecei

Ingrediente

  • Dovlecei: in functie de cate portii vreti
  • Suc de rosii: in functie de cate portii vreti
  • Ulei de masline: in functie de cate portii vreti
  • Ceapa: in functie de cate portii vreti
  • Usturoi: in functie de cate portii vreti
  • Masline verzi: in functie de cate portii vreti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oregano: dupa gust
  • Rosii cherry: pentru decor
  • Patrunjel: pentru decor
  • Cascaval ras: pentru decor

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Intr-o tigaie adanca se pune la calit ceapa, se curata de coaja dovleceii si se taie cubulete se adauga si ei peste ceapa, se lasa la calit inca cateva minute apoi se adauga maslinele fara samburi si usturoiul, nu peste mult timp se adauga sosul de rosii si apa, apoi se lasa sa fiarba.
Se condimenteaza cu sare,piper oregano
Se pune o oala cu apa la fiert si cand da in clocot se pun pastele si se fierb dupa sintructiuni
Se monteaza pe farfurie, mai intai un "pat" de paste, apoi sosul de dovlecei si rosii, se orneaza cu rosii cherry, cascaval, paturnjel verde

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri