Paste de casa pentru supe sau ciorbe - tarhana

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Paste de casa pentru supe sau ciorbe - tarhana

Ingrediente

  • Oua: 2 bucati
  • Faina: 4-5 linguri

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Din oua si faina se face un aluat elastic si nelipicios
Se intinde aluatul si se lasa sa se usuce putin.
Dupa ce aluatul s-a uscat suficient cat sa nu se lipeasca, se pun doua fasii una peste alta si se ruleaza asa:
Se taie fasii de aproximativ 0.5 cm, care apoi se taie pe diagonala rezultand niste romburi mici.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri