Paste gigant umplute

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Paste gigant umplute

Ingrediente

  • Carne tocata: 500 g
  • Ceapa: 1 bucata
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Nucsoara: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust
  • Vin: 1/2 pahar
  • Oua: 1 bucata

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danna

Am calit ceapa, am pus carnita, am lasat sa-si schimbe culoarea dupa care am condimentat si am pus vinul.Am lasat pe foc cca.25 minute dupa ce se evapora vinul adaugati putina apa, atat cat sa nu fie o compozitie seaca.Lasam compozitia sa se raceasca dupa care adaugam oul.
Am fiert pastele ''al dente'' dupa care am purces la umplerea lor.
Am facut un sos bechamel, dupa ochi, pe care l-am condimentat iar la final am pus pasta de rosii.
In vasul de yena am pus sos din belsug, am asezat pastele umplute peste care am pus sos si am ras cascaval din belsug.La cuptor la 180 grade le-am lasat cam 20 minute.
Asa le-am facut eu.. acu fiecare dupa imaginatie.Umplutura se poate face si cu ciuperci sau in multe alte feluri.
Au fost foarte bune si sunt foarte satioase.
Era sa uit..am si io neste ani...
Peste cascavalul ras am pus si bucatele de unt ca sa nu se usuce foarte tare deasupra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri