Paste gigant umplute cu spanac si branza feta

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Paste gigant umplute cu spanac si branza feta

Ingrediente

  • Spanac: 500 g - pentru umplutura
  • Branza feta: 200 g - pentru umplutura
  • Cascaval: 100 g- pentru umplutura
  • Usturoi: 2 bucati- pentru umplutura
  • Unt: 2 linguri - pentru sosul bechamel
  • Faina: 4 linguri - pentru sosul bechamel
  • Lapte: 500 ml - pentru sosul bechamel
  • Cascaval: putin- pentru sosul bechamel
  • Nucsoara macinata: dupa gust- pentru sosul bechamel
  • Sare: dupa gust- pentru sosul bechamel
  • Paste uriase: 250 g- pentru sosul bechamel

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.
Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite.
Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute
se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul.
Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri