Paste gratinate cu sunca

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Paste gratinate cu sunca

Ingrediente

  • Ciuperci: 150 g
  • Paste: 250 g
  • Sunca presata: 400 g
  • Smantana lichida: 200 ml
  • Sos pentru paste gratinate cu sunca: 2 pliculete
  • Apa: 800 ml
  • Cascaval ras: 100 g

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de anangel-lexi
Sursa: catalog Edeka

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Sunca se taie in patratele si se prajeste putin intr-o tigaie impreuna cu ciupercile
Se unge o tava mai adanca cu unt sau margarina si se pun pastele (nefierte). Peste ele se adauga sunca si ciupercile usor calite.
Se amesteca bine.
Intr-o oala se incalzeste apa impreuna cu smantana
Cand s-au incalzit se adauga sosul din pliculete si se amesteca bine
Daca nu gasiti sos la pliculete, cred ca il puteti face si singure cu smantana, verdeturi si apa. Se lasa sosul sa dea in clocot dupa care se toarna in tava peste paste, sunca si ciuperci.
Deasupra se presara cascaval ras
Se baga la cuptor si se tine aprox. 30 de minute

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri