Paste "scoici" umplute

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Paste

Ingrediente

  • Paste scoici: 200 g
  • Sunca: 200 g
  • Ciuperci: 1 conserva
  • Cascaval: 250-300 g
  • Suc de rosii: 1 cana
  • Busuioc: 1 lingura
  • Oua: 1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj se scurg bine de apa si se aseaza pe o tava unsa cu putin ulei sau unt

Intr-un castron amestecam sunca taiata cubulete, ciupercile taiate, cascavalul ras , oul batut, condimentam si cu aceasta umplem pastele

Intr-un castron amestecam sucul de rosii cu busuiocul taiat marunt si punem deasupra pastelor

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20-25 de min

Servim cu parmezan ras deasupra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri