Pastrama de oaie

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pastrama de oaie

Ingrediente

  • Carne de oaie: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Usturoi pisat: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

intr-o "galeata" caserola de plastic se pune un rand de carne, peste ea condimentele amestecate cu sarea apoi un strat de usturoi pisat, iar carne/condimente/usturoi si tot asa pana terminam de condimentat toata carnea...inchidem bine capacul si eu fiindca nu am beci aici am pus-o jos in frigider...

Se poate taia bucatele mici si se trage la tigaie pana se rumeneste
Se poate pune pe gratarul de aragaz cu capac sau pe gratar cu jar de carbuni

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri