Pastrav umplut cu legume la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Pastrav umplut cu legume la cuptor

Ingrediente

  • Pastrav: 2 bucati
  • Legume congelate: cat este necesar
  • Usturoi: 2 catei
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Lamai: dupa gust
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Rozmarin: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Din usturoiul zdrobit, sare, zeama de lamaie si ulei de masline facem un sos cu care ungem pestele si in interior si in exterior.
Condimentam cu sare, piper, rozmarin si cimbru si invelim in folie de aluminiu, pe care in prealabil am uns-o cu ulei de masline.
Lasam pestele asa impachetat 2 ore in frigider.
Dupa doua ore desfacem folia si umplem pestele cu legume congelate.
Invelim din nou in folie si punem in cuptor pentru 30-35 minute.
Dupa cele 35 minute desfacem folia si lasam si introducem din nou pestele in cuptor sa se rumeneasca 10-15 minute.
Se serveste cu cartofi natur si stropit cu lamaie.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri