Pateu de ficat de casa

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 21 August 2013
Pateu de ficat de casa

Ingrediente

  • Ficatei de pasare: 500 g
  • Unt: 200 g
  • Ceapa: 1
  • Masline: 50 g
  • Ciuperci: 250 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Marar: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Se pun ficateii taiati bucati mici impreuna cu ceapa taiata marunt intr-o tigaie si se lasa pana nu mai au nici un pic de zeama(si sunt prajiti destulde bine)
apoi trebuiesc lasati sa se raceasca, se dau prin masina de tocat
Se toaca si maslinele si ciupercutele, se pune untul topit se condimenteaza si se amesteca totul f bine, apoi se pune in borcanele

(pentru ca nu are conservant se tine in frigider si nu in camara) sau chiar in congelator in caserole de plastic

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri