Pateuri cu branza

postat de Administrator, in Aperitive cu foietaj, pe 16 Octombrie 2013
Pateuri cu branza

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: 1 pachet
  • Branza: 300 gr, dulce si/sau sarata

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu foietaj
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Dory

Se taie aluatul in patratele, dreptunghiuri sau orice alta forma, se pune la un capat cate o lingurita de branza, se pliaza aluatul, eu la-m modelat cu o furculita pe toate marginile, se aseaza intr-o tava si se coc la cuptorul incins in prealabil la foc mediu.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

pa

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri