Pateuri cu ciuperci si ceapa

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 14 August 2013
Pateuri cu ciuperci si ceapa

Ingrediente

  • Foietaj: 2 pachete
  • Ciuperci: 2 conserve
  • Patrunjel verde: dupa gust
  • Marar verde: dupa gust
  • Oua: 1 bucata
  • Ceapa verde: cateva fire
  • Ceapa uscata: 1 bucata
  • Cascaval ras: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Unt: 25 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Aluatul de foietaj intins pe masa putin infainata se decupeaza cu o cana(pahar)

Intr-un castron amesecam ingredientele pentru umplutura
ciupercutele taiate marunt
patrunjelul si mararul tocate
cascavalul ras
Intr-o tigaie punem un cubulet de unt si cand se incinge punem ceapa uscata taiata marunt, o lasam pana cand devine sticloasa, adaugam si ceapa verde taiata marunt, mai lasam 1 min si inchidem focul
cand sunt racorite le adaugam in castronel
amestecam bine oul si apoi il rasturnam peste restul ingredientelor
condimentam cu sare si piper

Pe cercurile decupate punem cate o lingurita din umplutura
aducem o parte peste cealalta, obtinand 1/2 de cerc
lipim bine marginile apasand usor cu o furculita
Ungem pateurile cu ou batutm presaram marar uscat si punem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc
in imaginea de mai jos sunt prezentate alaturi de snitele mici date prin pesmet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri