Patrav prajit

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Patrav prajit

Ingrediente

  • Pastrav: in functie de cate portii vreti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Faina alba: cat este necesar
  • Ulei: pentru prajit
  • Lamai: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Imi place pestele, iar pastravul e preferatul meu. Am incercat si varianta la cuptor, insa raman la parerea ca cel mai bun e pestele prajit. (chiar daca nu cel mai sanatos).

Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :)
Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu cartofi prajiti, natur, orez, legume, ce va place mai mult. Si neaparat cu lamaie.

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri