Penne cu sos de rosii, ciuperci si masline

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Penne cu sos de rosii, ciuperci si masline

Ingrediente

  • Paste: 250 g
  • Ciuperci: 1 conserva
  • Ciuperci proaspete: 250 g
  • Suc de rosii: 300-350 g
  • Masline: 175 g
  • Maghiran: dupa gust
  • Ulei de masline: 50 ml
  • Cascaval/parmezan: 80-100 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Punem o oala cu apa la fiert, adaugam un praf de sare si cand da apa in clocot punem pennele si le lasam sa fiarba dupa instructiuni
Le clatim in apa rece si le lasam la scurs
Intr-o craticioara punem uleiul de masline si ciupercile proaspete taiate feliute, ele isi vor lasa un suc si le lasam in sucul acela sa fiarba incet pana scade sucul
Adaugam apoi maslinele(am folosit masline deja taiate fara samburi)
Punem si sucul de rosii
Condimentam sosul cu sare, piper, maghiran, lasam sa dea intr-un clocot, oprim focul si amestecam incet in acest sos pennele
Pe deasupra am pus ciupercutele din conserva(scurse bine)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri