Penne - Paste cu ton

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Penne - Paste cu ton

Ingrediente

  • Paste: 250 g
  • Ceapa verde: 10 fire
  • Porumb fiert: 3 linguri
  • Ulei de masline: 5 linguri
  • Sos de rosii condimentat: 1 cutie
  • Ton: 2 conserve
  • Vin alb sec: 1 pahar mic
  • Parmezan ras: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Penne-le (sau orice tip de paste doriti) se fierb conform instructiunilor de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurba bine

Intr-o tigaie adanca punem uleiul de masline, sosul special de rosii, ceapa verde taiata marunt si boabele de porumb, scurgem tonul din conserva si-l adaugam in sos...
lasam sa dea un clocot rasturnam apoi paharelul cu vin alb, condimentam daca mai consideram ca este necesar(cu sare si piper)si mai asam cca 2 min sa fiarba

asezam pe farfurie atat penne cat si sos de ton apoi presaram deasupra parmezan

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri