Peste cu legume la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Peste cu legume la cuptor

Ingrediente

  • File de peste: in functie de cate portii vreti
  • Legume: in functie de cate portii vreti
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ierburi aromatice: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se aleg cateva bucati de file de peste, se taie legumele(rosii, ardei gras, morcovi, ceapa,brocoli) rondele subtiri, se pun in tava impreuna cu pestele
se stropesc cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper, coriandru se acopera cu apa si se pun la cuptor
cand este aproape gata se taie feliute cativa catei de usuturoi se adauga in tava si se presara patrunjel proaspat , se mai lasa 2-3 min.

Separat se fierbe orez, se sareaza si inainte de servire se pune intr-o ceasca, apoi se rastoarna langa peste cu legume asezate pe farfurie

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri