Peste in crusta de cartofi

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Peste in crusta de cartofi

Ingrediente

  • File de peste: 600 g
  • Cartofi: 5-6 bucati
  • Unt: 100 g
  • Cascaval: 100 g
  • Ierburi aromatice: dupa gust
  • Oua: 2 bucati
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Zeama de lamaie: dupa gust
  • Ulei de masline: putin

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta este "furata" de la pulpele de pui in crusta de cartofi a mihai simiuc "dulciuri fel de fel"

Cartofii curatati de coaja, spalati si taiati se pun la fiert in apa cu putina sare
Pestele se condimenteaza cu sare, piper, ierburi aromatice(eu am folosit oregano si cimbru) putina boia si cateva picaturi de ulei de masline , se acopera cu o folie si se lasa la frigider pana sunt gata cartofii
Cand au fiert cartofii se zdrobesc ca pentru piure, se adauga untul si cascavalul ras fin, apoi ouale si se condimenteaza
Intr-o tava unsa cu putin unt si presarata cu pesnet am pus un strat de cartofi, apoi pestele si deasupra din nou un strat de cartofi, am presarat f putin pesmet si oregano[img][img][/img][/img]
Se da la cuptorul preincalzit pana se rumneste deasupra
Se serveste cald cu sos de iaurt si usturoi

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri