Peste la cuptor cu orez si ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Peste la cuptor cu orez si ciuperci

Ingrediente

  • Burta de peste: 800 g
  • Rozmarin kotanyi: 1 lingurita
  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Patrunjel verde/uscat: dupa gust
  • Ciuperci: 1 conserva
  • Orez: 30 -50 g
  • Seminte de floarea soarelui: 2 linguri
  • Lamai: 1/2 bucata

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de mirela

Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper
.Punem ciupercila la capit in putin ulei si orezul separat la fiert .
Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.
Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult

Punem amestecul de legume peste peste si presaram patrunjel verde.Dam la cuptor pentru cca 30 minute la foc mic .
Am acoperit tava cu folie de aluminiu sa se innabuse.Servim cu lamaie

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri