Peste la gratar cu garnitura de legume

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Peste la gratar cu garnitura de legume

Ingrediente

  • File de peste: 4 bucati
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Sos de soia: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Dupa condimentare, se lasa pentru cateva ore la frigider

Apoi se incinge gratarul de teflon sau gratarul cu capac pentru aragaz si se "frige" pestele pe ambele parti
Legumele :morcovul si cartofii se taie cubulete, mazare si porumb din conserva, buchetele de conopida se pun la fiert impreuna, apoi se scurg de apa, se condimenteaza cu sare, piper si ierburi aromatice se picura ulei de masline peste ele

Reteta în Imagini
Mod de Servire

se serveste alaturi de legume fierte sau garnitura preferata

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri