Peste marinat

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Peste marinat

Ingrediente

  • File de peste: 1 kg
  • Apa: 250 ml
  • Otet: 100 ml
  • Ulei: 50 ml
  • Sare: dupa gust
  • Foi de dafin: 2 bucati
  • Piper: 10 boabe
  • Ceapa: 1 bucata
  • Morcovi: 1 bucata

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Fileurile se taie fashii de 4-5 cm si se pun in borcane.Ceapa se taie subtire,morcovul rondele, se pun toate ingredientele (mai putin pestele care este deja in borcan)intr-o craticioara
si se fierb 5 min, cand se racesc se rastoarna peste pestele din borcan si se lasa 6-7 zile in frigider la rece sa se marineze.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri