Piept de curcan la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Piept de curcan la cuptor

Ingrediente

  • Piept de pui/curcan: 800 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia: dupa gust
  • Condimente: dupa gust
  • Unt: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Preincalziti cuptorul timp de 10 min la temp de 180 gr

Daca nu gasim piept de curcan deja "legat" asezam 2-3 bucati de piept de curcan, ii legam cu sfoara sau ii prindem cu scobitori
Se pun cateva feliute de unt pe fundul tavii

se aseaza carnea in tava

se condimenteaza si se aseaza si deasupra cateva felioare de unt

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 de min

apoi se scoate folia si se mai lasa la cuptor(in cazul acesta pana sare capsa) sau pana se rumeneste frumos deasupra



sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri