Piept de pasare cu maioneza si ceapa

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Piept de pasare cu maioneza si ceapa

Ingrediente

  • Oua: 2 bucati - pentru maioneza
  • Ulei: 200 ml- pentru maioneza
  • Mustar: 1 lingura- pentru maioneza
  • Suc de lamaie: 100 ml- pentru maioneza
  • Piept de pui: 2 bucati
  • Ceapa: 2 bucati
  • Delikat: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de alynusa

Cepele se taie si se calesc in 3-4 linguri ulei numai cat prinde un pic de luciu)
Cand ceapa sa racit se pune peste maioneza(nu toata odata caci riscam sa taiem maioneza)
Pieptul il taiem marunt, il punem si pe el in maioneza
Potrivim de sare si dupa preferinte putem adauga suc de lamaie,
asezam pe platou sau putem folosi compozitia la minitarte, rosii umplute, ardei gras, etc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri