Piept de pui cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 21 August 2013
Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • Piept de pui dezosat: 1
  • Faina: 2 linguri
  • Unt: 50 g
  • Ulei: 2-3 linguri
  • Vin alb: 1 pahar
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 2 catei
  • Bulion: 4 linguri
  • Apa: 1/2 pahar
  • Ciuperci: o cutie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Dafin: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Ghiocel

punem uleiul si 25 de g unt intr-o cratita si cand se infierbanta adaugam pieptul de pui taiat bucati si condimentat cu sare si dat prin faina.
Lasam sa se rumeneasca la foc mic, adaugand si ceapa si usturoiul tocate.
Cand bucatile de pui s-au rumenit adaugam vinul, bulionul si apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.
Ciupercile le spalam bine si le taiem felii nu foarte subtiri (daca conserva este cu ciuperci intregi). Le calim in 25 g unt sau ulei .
Cand carnea este aproape gata adaugam ciupercile calite si condimentam daca e cazul cu sare.
Adaugam piper si frunza de dafin. Mai lasam sa scada vreo 10 minute la foc potrivit fara capac.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu cartofi natur sau paste..

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri