Piept de pui cu naut

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 22 August 2013
Piept de pui cu naut

Ingrediente

  • Piept de pui: in functie de cate portii doriti
  • Sare: in functie de cate portii doriti
  • Piper: in functie de cate portii doriti
  • Condimente: in functie de cate portii doriti
  • Naut: in functie de cate portii doriti
  • Ceapa: in functie de cate portii doriti
  • Usturoi: in functie de cate portii doriti
  • Rosii: in functie de cate portii doriti
  • Ulei de masline: in functie de cate portii doriti

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Puiul se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si cimbru se pune la gratar.

nautul inmuiat si fiert se scurge de apa(sau o conserva de naut care este deja fiert) .
Se rade o ceapa, 2 rosii fara pielita si se calesc in putin ulei de masline, se adauga nautul, 2-3 catei de usturoi pisati se da in cateva clocote si se serveste alaturi de firptura de pui

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri