Piept de pui cu parmezan

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 22 August 2013
Piept de pui cu parmezan

Ingrediente

  • Piept de pui: 500 g
  • Lapte: 200 ml
  • Parmezan: 100 g
  • Unt: 50 g
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danelutza
O mincarica rapida, rapida, in 30 de minute este gata de pus pe masa.

Intii dam drumul la aragaz la 180 de grade, apoi taiem pieptul de pui in feliute subtiri si le batem foarte putin cu ciocanul, nu exageram ca dupa aceea se va intari in timpul cit vor sta in cuptor.

Intr-un vas punem laptele si un pic de parmezan ras, le amestecam si adaugam bucatile de piept pe care le lasam sa se odihneasca in laptic, timp de cinci minute.

Stoarcem carnea de lapte si asezam feliile de piept peste parmezan si cu miinile apasam usurel pentru a se lipi parmezanul mai bine. Normal ca intoarcem si pe partea cealalta bucatile de piept si procedam la fel...

In tava de la cuptor acoperita cu hirtie de copt, punem bucatile de piept, deasupra punem fulgii de unt si presaram sare, apoi bagam tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade, pentru circa 25 de minute.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Servim calde cu cartofi prajiti, salata, cu ce avem sau vrem

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri